Vacatures
 
Zoals veel verenigingen is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Dit geldt ook voor onze vereniging. Er is dan ook doorlopend behoefte op zoek naar ouders en leden die onze vereniging willen ondersteunen. Hieronder onze actuele behoefte.
 
Spelbegeleiders

We zijn momenteel op zoek naar ouders die als die willen optreden als spelbegeleider bij de wedstrijdjes van onze jongste jeugd. Deze wedstrijdjes worden op de zaterdagochtend gespeeld en duren maximaal 2 x 15 min. Voor de toekomstige spelbegeleiders worden op meerdere momenten per jaar cursusavond georganiseerd. Hockeyervaring is voor deze functie niet vereist. Bent u de ouder die het leuk vindt om onze jongste wedstrijdjes te begeleiden? Maak het dit kenbaar door een mail te sturen naar de scheidsrechterscommissie ([email protected]).

 

Bardiensten

Voor de zaterdagen zijn we op zoek naar vrijwilligers die bardienst willen draaien. Het gaat korte blokken waar u samen met twee andere vrijwilligers onze bar ‘bemant’. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar onze barcommissie ([email protected]).


Lid sponsorcommissie.

Op dit moment bestaat de commissie uit Patty Donker, John Tombergen en Richard Spaan.Eens per drie maanden overleg. Onderhouden van bestaande contacten en werving nieuwe sponsoren.
Aanmelden via [email protected]

 

PR functionaris.
Aanmelden via [email protected]