Heb jij een vriendje of vriendinnetje met net zulke hockey kriebels als jij? Regel scheenbeschermers voor hem/ haar en neem hem/ haar gezellig mee naar de training van 10 oktober.

Heeft jouw vriendje/ vriendinnetje geen hockeystick. Geen enkel probleem, deze valt altijd even te lenen bij de club. Voor een gebitsbeschermer wordt gezorgd.
Lees meer
(bron LISA)
Beste leden,
LISA lanceert binnenkort de nieuwe club-app. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is. 
De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app zijn: Lees meer
Topscoorders gezocht voor de Grote Clubactie!
Vanaf komende zaterdag (15 september)mogen onze hockeykids weer langs de deuren voor de verkoop van loten voor de grote clubactie. Dit jaar zijn er voor de kopers van de loten weer prachtige prijzen te winnen met een hoofdprijs van wel € 100.000,- !
Met het geld dat de club verdient, kunnen we extra materiaal bekostigen wat we anders niet aan zouden kunnen schaffen. Lees meer

Recente verslagen:

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall green geel red
week green geel red

overall: 7% |week: 48%