Nieuwsbericht
westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Belangrijk

Inschrijven Allemanstoernooi

Nieuws afbeelding 23-5-2024

Over een maand is het weer zover: het Allemanstoernooi 2024!

 

Zaterdag 22 juni, is de dag dat wij het seizoen weer traditie getrouw gaan afsluiten met het gezelligste toernooi van het jaar. Meld je daarom nog voor 31 mei aan voor het leukste en gezelligste toernooi van het jaar – jong en oud, ervaren of onervaren: tantes, ooms, vrienden, vriendinnen, oma’s en opa’s en buren of collega’s: iedereen is welkom.

 

Let op! Vol=vol en er zijn nog maar een enkele plekken beschikbaar in de vrienden poule en de familie poule heeft (eventueel) nog wat meer ruimte voor uitbreiding!

 

Een team bestaat minimaal uit 10 personen (waarvan de helft (oud)lid óf familie van een lid is). Niet iedereen hoeft dus lid te zijn van de club: nodig daarom familie, buren, vrienden of collega’s óók uit. Ze zijn van harte welkom om kennis te maken met onze leuke sport en gezellige vereniging.

 

Bij het Allemanstoernooi is er een competitieve poule en een familie poule. Je speelt in een van de twee poules verschillende wedstrijden (8 tegen 8) van 15 minuten op een half veld. Word jij met jouw team poulewinnaar? Dan mag je door naar de halve finale, en wellicht zelfs de finale! Uiteindelijk mogen de winnaars van zowel de competitieve poule als de familie poule een felbegeerde trofee voor een jaar mee naar huis nemen. Er is niet alleen voor de finale-winnaars een prijs, maar ook voor het team dat zich het meest uitleeft op een teamoutfit. Laat daarom je creatieve geest losgaan op een leuke teamnaam en bijpassende outfit!

 

Naast de hockeywedstrijdjes is er op het Allemanstoernooi van alles te beleven: de muziek staat de hele dag aan, er zijn volop hapjes en drankjes te krijgen en we eindigen het toernooi met een heerlijke BBQ en een live DJ! De BBQ na het toernooi is niet verplicht. Kan je overdag niet meespelen, maar vind je het wel gezellig om te komen barbecueën? Geen probleem: je kan je ook alleen voor de BBQ aanmelden!

 

Wil je hier nog bijzijn? Stel dan nog snel je dreamteam samen en schrijf je in. Je kunt je team inschrijven tot en met vrijdag 31 mei 2024. Aanmelden kan via:  www.allemanstoernooi.nl/registratie


Praktische informatie

Datum: zaterdag 22 juni 2024

Locatie: MHC de Westerduiven

 

Tijd wedstrijden 10.00-17.00 uur

 

Start BBQ +/- 17.30 uur

Kosten: €14,-

 

Deelname wedstrijden € 4,50

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Westsingel 33
6921 RX Duiven
0316-266184
KVK 40124461

Postadres
Westsingel 33
6921 RX Duiven