Binnenkort zal de AirDome weer opgezet worden op veld 3 van M.H.C. De Westerduiven.
Zo’n AirDome opzetten doe je niet even met z’n tweeën. Het is een enorm karwei om de immense tent van 2.5 ton klaar te leggen voordat de blowers hun werk kunnen doen. Voor deze klus hebben we veel vrijwilligers nodig, zowel mannen als vrouwen (18+)!
Wanneer? Lees meer
Regelwijzigingen: alle elftalwedstrijden in vier kwarten, de vliegende keeper verdwijnt De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de KNHB de spelregelwijzigingen per 1 augustus 2019 op in haar spelreglement veldhockey. De Lees meer
Speeldagenkalender Junioren en Jongste Jeugd:

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.
Noteer het vast in je agenda, zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan!!

Lees meer
Speeldagenkalender Senioren:

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.
Noteer het vast in je agenda, zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan!! Lees meer
11-9-2019
Grote Clubactie
Aanstaande zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie van start. Ook wij doen daar als vereniging weer aan mee. Per verkocht lot gaat €2,40 naar de vereniging.

Van deze opbrengst worden elk jaar specifieke zaken bekostigd die ten goede komen van de jeugd.
Lees meer
9 oktober vriendjes en vriendinnetjesdag Jongste Jeugd

Heb jij een vriendje of vriendinnetje met net zulke hockey kriebels als jij? Regel scheenbeschermers voor hem/ haar en neem hem/ haar gezellig mee naar de training van 9 oktober.
Heeft jouw vriendje/ vriendinnetje geen hockeystick. Geen enkel probleem, deze valt altijd even te lenen bij de club. Voor een gebitsbeschermer wordt gezorgd.
Lees meer
Op 8 september start weer een reeks van 10 trainingen Basishockey.

Gezellig op zondagochtend van 10:15-11:45 uur leren hockeyen onder de bezielende leiding van een topper van Heren 1.
Kom ook en ervaar hoe het is om met je stick de bal onder controle te houden. Het lijkt gemakkelijk als je je kinderen zo over het veld ziet rennen. Maar wij kunnen je zeggen dat het best lastiger is dan je denkt. Lees meer
Nieuw Kassa systeem
Volgend weekend begint de competitie weer en doen veel vrijwilligers hun best om alles op de vereniging in goede banen te leiden.
Voor de ouders achter de bar is het even wennen. We hebben een nieuw Kassa systeem (nieuwe software)! Met dit nieuwe systeem is de voorraad aan de kassa gekoppeld en hebben wij een beter inzicht.Wees a.u.b. dus zorgvuldig met het invoeren. Lees meer

Youtube : Uitleg nieuwe regels 2019-2020
Door scheidsrechter Coen van Bunge.
Lees meer

Recente verslagen:

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall green geel red
week green geel red

overall: 11% |week: 37%