Woensdagmiddag 23 oktober 2019 starten we met een nieuwe training Funkey.
Lees meer
Algemene beschrijving
De wedstrijdsecretaris is binnen M.H.C. De Westerduiven voornamelijk bezig met allerlei zaken rondom de wedstrijden. Het gaat daarbij om het maken van een goede planning voor alle thuiswedstrijden en ervoor te zorgen dat deze bij alle betrokkenen bekend is. Na afloop van de wedstrijden is het de taak van de wedstrijdsecretaris om ervoor te zorgen dat de verwerking van de uitslagen op een goede manier Lees meer
Binnenkort zal de AirDome weer opgezet worden op veld 3 van M.H.C. De Westerduiven.
Zo’n AirDome opzetten doe je niet even met z’n tweeën. Het is een enorm karwei om de immense tent van 2.5 ton klaar te leggen voordat de blowers hun werk kunnen doen. Voor deze klus hebben we veel vrijwilligers nodig, zowel mannen als vrouwen (18+)!
Wanneer? Lees meer
Regelwijzigingen: alle elftalwedstrijden in vier kwarten, de vliegende keeper verdwijnt De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de KNHB de spelregelwijzigingen per 1 augustus 2019 op in haar spelreglement veldhockey. De Lees meer
Speeldagenkalender Junioren en Jongste Jeugd:

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.
Noteer het vast in je agenda, zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan!!

Lees meer
Speeldagenkalender Senioren:

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.
Noteer het vast in je agenda, zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan!! Lees meer
11-9-2019
Grote Clubactie
Aanstaande zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie van start. Ook wij doen daar als vereniging weer aan mee. Per verkocht lot gaat €2,40 naar de vereniging.

Van deze opbrengst worden elk jaar specifieke zaken bekostigd die ten goede komen van de jeugd.
Lees meer

Youtube : Uitleg nieuwe regels 2019-2020
Door scheidsrechter Coen van Bunge.
Lees meer

Recente verslagen:

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall green geel red
week green geel red

overall: 25% |week: 50%