Beste meiden en jongens, bijgesloten vinden jullie de voorlopige teamindelingen voor seizoen 19-20. Zoals eerder aangegeven, worden teams voor de senioren en MA lijn later (rond Allemanstoernooi) bekendgemaakt. Lees aub goed de bijgesloten brief. Daarin lees je ook wat je kan doen bij vragen en opmerkingen. 
met vriendelijke groeten, de Technische Commissie
Lees meer
Zondag 2 juni Heel veel toeschouwers waren afgereisd naar het Horsterpark om kampioenswedstrijd van Heren 1 tegen Zutphen H1 bij te wonen en het team van Trainer/Coach Martin Veldman en manager Marius Kamberg aan te moedigen.  De laatste weken werd de riante voorsprong in de competitie langzaam weggewerkt door nummer 2 op de ranglijst: Leeuwarden H1, waardoor deze wedstrijd beslissend werd voor het kampioenschap.  Lees meer
1-6-2019

Na een spannende wedstrijd tegen de directe concurrent is MD3 kampioen geworden. v.l.n.r. Lees meer

Met grote voorsprong op de nr.2 zijn MC1 en JC1 beide ongeslagen kampioen geworden.

Gefeliciteerd jongens en meiden !!

Lees meer
Natuurlijk, 2019 zou 2019 niet zijn zonder een nieuwe editie van het Allemanstoernooi. En dit jaar vindt dat toernooi plaats op  zaterdag 22 juni 2019 ! Omcirkel die datum dus alvast in je agenda!
Toernooiopzet Lees meer
In de komende maanden maart, april en juni spelen de Oranje Heren & Oranje Dames in Nederland de thuiswedstrijden in de FIH Pro League. Dit is de nieuwe internationale competitie met de beste landen van de wereld!
Dit jaar wordt de Oranjebeleving nog beter en groter met na de wedstrijd een goed (Oranje) hockeyfeest! Een super leuk uitje om met z’n allen naartoe te gaan. Lees meer

Recente verslagen:

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall green geel red
week green geel red

overall: 29% |week: %