Nieuws
BELANGRIJK

Vakantie 27 april t/m 11 mei 2018: Geen trainingen
24-4-2018
 
Er is geen training in de Meivakantie!!

Van vrijdag 27 april Koningsdag t/m vrijdag 11 mei is het complex  van MHC de Westerduiven gesloten.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie.

De Technische Commissie


 
Nieuws
MEDEDELINGEN

SAVE THE DATE: WELLING'S ALLEMANSTOERNOOI 2018!
28-3-2018
 

 

Natuurlijk, 2018 zou 2018 niet zijn zonder een nieuwe editie van Welling's Allemanstoernooi. En dit jaar vindt dat toernooi plaats op zaterdag 23 juni 2018! Omcirkel die datum dus alvast in je agenda!

 

Nieuwe toernooiopzet

Dit jaar hebben we iets nieuws bedacht. We willen immers graag een toernooi zijn voor jong en oud en om ervoor te zorgen dat ook onze jongste hockey(st)ers en hun (onervaren) ouders/broertjes/zusjes zich thuis voelen maken we twee losse 'competities' die elkaar, ook na de poulefase, niet kruisen. Dus: één poule voor teams met oudere en meer ervaren hockeyers en één poule voor familieteams met jonge kinderen. Groot voordeel: het toernooi kent dus straks twee winnaars!

 

Inschrijven

Inschrijven voor beide poules kan vanaf maandag 14 mei 2018 via het inschrijfformulier op onze website: www.allemanstoernooi.nl. Uiterlijk 27 mei 2018 hoor je dan van ons of je team al dan niet kan deelnemen aan het toernooi. Meer informatie over de inschrijving volgt eind april.

 

Vrijwilligers

Natuurlijk zijn we ook weer opzoek naar een flink aantal enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen bij het vlekkeloos laten verlopen van het toernooi. Zoals jij! Voor achter bar, BBQ of wedstrijdtafel en ook in de op- en afbouw. Zou je je alvast willen aanmelden? Dat kan via [email protected]! We horen je heel graag.

 

Allemanstoernooi?

Welling's Allemanstoernooi is begonnen als familie- en vriendentoernooi en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen MHC de Westerduiven. Welling’s Allemanstoernooi betekent gezelligheid, wedstrijdjes spelen en de wisselbokaal binnenhalen. Wedstrijden worden gespeeld op een half veld. De teams bestaan uit minimaal tien spelers waarvan er acht in het veld staan. Daarnaast moet minimaal de helft van het team lid, oud-lid, of familie van een lid zijn. Bij Welling’s Allemanstoernooi staat gezelligheid uiteraard voorop! Net zoals vorig jaar zal Welling zelf, met behulp van een aantal van onze fantastische vrijwilligers, de BBQ voor zijn rekening nemen!

 

Toch nog vragen? Goed bedoelde tips? Snoeiharde kritiek? Je weet ons te vinden!

 

Kevin Heerink & Thijs Brom

Organisatie Allemanstoernooi 2018

 

 

Mini slotdag : 16 juni 2018
11-3-2018
 
Na de laatste competitiedag zal dit jaar de mini-slotdag op zaterdag 16 juni plaatsvinden.

Kijk goed hieronder waar jouw team speelt.

M8E1 : Oosterbeek
M8E2 : Beuningen
M8E3 : Oosterbeek
ME1 : Westerduiven
ME2 : Westerduiven
ME3 : Westerduiven
ME4 : Westerduiven
MF1 : HCM Malburgen
MF2 : Doetinchem
JE1 : Zevenaar
JF1 : HCM Malburgen

Deze jaarlijks afsluitende mini-slotdag is een door de KNHB geïnitieerd toernooidag en is dan ook een officiële speeldag.
Het is een gezellige dag in de vorm van een toernooi.

Op de site en in Lisa Team worden de vertrek- en aanvangstijden als deze bekend worden z.s.m. verwerkt. De uitnodigingen voor deze dag, worden wanneer deze bekend zijn, doorgestuurd naar de coaches/ spelers.

We rekenen erop dat iedereen mee doet en dat het een prachtige zonnige afsluitende dag van het hockeyseizoen zal worden.

Namens de Jongste Jeugd Commissie
 

Hockeykampen.nl van 15 t/m 17 augustus 2018
9-10-2017