Nieuws
BESTUURSMEDEDELING

Privacy - AVG
11-7-2018
 

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die voor de gehele Europese Unie van kracht is en voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken geldt.

Ook de M.H.C. De Westerduiven verwerkt persoonsgegevens, noodzakelijk voor het uitoefenen van haar taak- en doelstellingen.
M.H.C. De Westerduiven is bezig met het ondernemen van de benodigde stappen om aan de wet- en regelgeving te voldoen en maakt gebruik van de door de NOC*NSF in samenwerking met de Stichting AVG ontwikkelde online AVG tool. Deze tool helpt ons om de juiste stappen te ondernemen om aan de AVG wet- en regelgeving te voldoen.

De nieuwe regels brengen nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. M.H.C. De Westerduiven heeft hiervoor een privacyverklaring opgesteld die hier te raadplegen is.

 


Bijlage: Privacyverklaring M.H.C. De Westerduiven 20180523.pdf
Nieuws
MEDEDELINGEN

Hockeykampen.nl komt naar M.H.C. De Westerduiven
27-6-2018
 

Het is bijna zover, de ZOMERVAKANTIE gaat beginnen. Nog minder dan twee maanden en dan begint ook het supergave hockeykamp op MHC de Westerduiven! Van 15 t/m 17 augustus is iedereen tussen de 6 en de 13 jaar welkom om samen met Hockeykampen.nl een geweldig kamp te beleven. Zorg dat je erbij bent!

 

Kom samen met jouw beste vriendjes en vriendinnetjes naar het kamp en beleef hoe hockey, plezier en vriendschap samen komen op een kamp om nooit te vergeten!

 

Wat kan je verwachten?

Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema, ‘’Oranje Magic’’, de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler.


Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgen wij tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. Kom jij dit avontuur samen met ons beleven?

 

Het unieke Hockeykampen.nl sportshirt!

Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op PW. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormden, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.

 

Prijs normaal: € 199,-

Vriendenprijs: €169,- (Gebruik de code ‘’MHCDeWesterduiven10’’)

 

Aanmelden: www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-mhc-westerduiven/

Neem eens kijkje bij de foto’s op http://www.hockeykampen.nl/voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities!

Andere hockeyavonturen?!

Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het BarcelonaHockeykamp er van 5 t/m 13 augustus 2018. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 13 t/m 16 augustus en het Hockey Adventure Camp op Schaerweijde van 16 t/m 18 juli 2018. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

 

Met sportieve hockeygroet,

 

Hockeykampen.nl