Nieuws
MEDEDELINGEN

Trainingen afgelast 23 Februari 2018
23-2-2018
 
Alle trainingen zijn ivm de weersomstandigheden voor vandaag afgelast.
 
Hou deze app/site in  de gaten voor de komende dagen.
 
TC
MHC Westerduiven
 

Start veldtrainingen
18-2-2018
 
Op maandag 19 februari starten de veldtrainingen weer. In verband met het afbreken van de Airdome geldt de komende weken het aangepaste schema. 

Het aangepaste schema is te vinden op:
https://leden.westerduiven.nl/site/default.asp?option=960&t=1&pid=79
 

Vacature coördinator meisjes jongste jeugd
31-1-2018
 

Coördinator meisjes jongste jeugd

(m.i.v. seizoen 2018/2019)

 

De coördinator is verantwoordelijk voor de meisjesteams F en E. Totaal bestaan die nu uit 9 teams (2xF, 4xE6 en 3x E8), leeftijd 6 t/m 9 jaar. Met jouw kennis en inzicht draag je bij aan ontwikkeling en uitstraling van de jongste jeugd meisjes teams en aantrekkingskracht voor potentiële leden. De indoor zaalhockey (Blaashal) op ons terrein draagt daar zeker toe bij.

 

Wat verwachten we van je?

Je bent eerste aanspreekpunt voor leden en coaches uit deze teams en hun ouders. Bij nieuwe aanmeldingen zorg jij voor een goede introductie binnen de club. Daarnaast ben je samen met andere leden TC verantwoordelijk voor de jaarlijkse indeling van de teams. Je zorgt voor een maandelijkse terugkoppeling tijdens de TC vergadering. Zo opereer je in het hart van de club.

 

Wat is je tijdsinvestering?

8 x per seizoen een TC vergadering van 2 uur, daarvoor bereid je zelf agenda punten voor. Zodra indelingschema’s gemaakt worden, ben je wat meer tijd kwijt. Dit doe je samen met de overige TC leden.

 

Welke kennis en ervaring is nodig?

•Je bent toegankelijk flexibel en stressbestendig.

•Kennis van hockey (pré).

 

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen en meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sophie Godschalk (0621984874) en/of Wendy Vink (0622603220) ,TC coördinatoren meisjes jongste jeugd of per mail via [email protected]

 

Vacature coordinator Senioren
31-1-2018
 

Coördinator Senioren Teams

(m.i.v. seizoen 2018/2019)

 

De coördinator is verantwoordelijk voor de heren en dames senioren en de veteranen en veterinnen teams. Totaal bestaan die nu uit 3 heren, 2 dames, 2 veteranen en 2 Veterinnen teams. Leeftijd van de senioren is 18 jaar en ouder. Met jouw kennis en inzicht draag je bij aan ontwikkeling en uitstraling van de senioren dames/heren en Veterinnen/veteranen teams en aantrekkingskracht voor potentiële leden. De indoor zaalhockey (Blaashal) op ons terrein draagt daar zeker toe bij.

 

Wat verwachten we van je?

Je bent samen eerste aanspreekpunt voor leden en coaches uit deze teams.

Bij nieuwe aanmeldingen zorg jij voor een goede introductie binnen de club. Daarnaast ben je samen met andere leden TC verantwoordelijk voor de jaarlijkse indeling van de teams. Je zorgt voor een maandelijkse terugkoppeling tijdens de TC vergadering. Zo opereer je in het hart van de club.

 

Wat is je tijdsinvestering?

8 x per seizoen een TC vergadering van 2 uur, daarvoor bereid je zelf agenda punten voor. Zodra indelingschema’s gemaakt worden, ben je wat meer tijd kwijt. Dit doe je samen met de overige TC leden.

 

Welke kennis en ervaring is nodig?

•Je bent toegankelijk flexibel en stressbestendig.

•Kennis van hockey (pré).

 

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen en meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen Schijvens, TC coördinator (06-21495826 ) of per mail [email protected]

 

 

Vacatures binnen de Technische Commissie
31-1-2018
 
De Technische Commissie bestaat uit een gezellige groep vrijwilligers die hockey voor de leden van M.H.C. De Westerduiven mogelijk maakt. Binnen de Technische Commissie ontstaan de volgende vacatures:

Selecteer deze link: http://wqd.nl/wqu7

Selecteer deze link: http://wqd.nl/5Qki

Selecteer deze link: http://wqd.nl/iO62

Ben jij de vrijwilliger die we zoeken en wil jij je steentje bijdragen neem dan contact op met Emiel Cellamare, voorzitter Technische Commissie, te bereiken op het mobiele nummer 06-46022713 of op het e-mailadres: voorzitterTC@westerduiven.nl

Met vriendelijke groet en in afwachting van je reactie
Emiel Cellamare
Voorzitter Technische Commissie
M.H.C. De Westerduiven
 

Vacature Trainingscoördinator
31-1-2018
 

M.H.C. De Westerduiven is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor de volgende Technische Commissie functies:


Trainingscoördinatoren m/v (2x)
(per direct)

De trainingscoördinator is verantwoordelijk voor de organisatorische aspecten van de trainingen in nauwe samenwerking met de trainers, Technische Commissie (TC) en het bestuurslid Techniek.

Met jouw kennis en inzicht draag je bij aan de ontwikkeling en uitstraling van alle teams en aantrekkingskracht voor potentiële leden. De indoor zaalhockey (Blaashal) op eigen terrein draagt daar zeker toe bij.


Wat verwachten we van je?

Als trainingscoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor trainers. Je begeleidt de trainers gedurende het seizoen. Je verzorgt de communicatie richting de trainers. Je stelt het nieuw trainingsschema op en organiseert het opleiden van de trainers. Je hoeft zelf dus geen opleiding te geven. Je draagt zorg voor het werven en selecteren van nieuwe trainers. Je zorgt voor een maandelijkse terugkoppeling tijdens de TC vergadering.


Wat is je tijdsinvestering?

8 x per seizoen een TC vergadering van 2 uur, daarvoor bereid je zelf agendapunten voor. Als de indelingsschema’s gemaakt worden, ben je even wat meer tijd kwijt. Daarbij kun je natuurlijk een beroep doen op overige TC leden.


Welke kennis en ervaring is nodig?

• Je kunt goed communiceren, organiseren en plannen.
• Je bent toegankelijk, flexibel en stressbestendig.
• Kennis en ervaring van ontwikkelingen ten aanzien van hockey zijn natuurlijk een pre, maar niet per se noodzakelijk.

NB. Doordat je de taken kunt verdelen met de andere trainingscoördinator, is het niet nodig dat beide coördinatoren kennis van hockey hebben.


Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen en meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henk Rauw (0683384631) interim trainingcoördinator of per mail via [email protected]

 

 
Nieuws
ARBITRAGE

Zaalhockey, hoe zit het ook alweer...
28-11-2017
 

Beste scheidsrechters,


Binnenkort start het zaalhockey seizoen weer. Een goed moment

om weer even na te denken over hoe het ook al weer zat met de

spelregels. Bijgevoegd vind je een korte samenvatting van de

regels.


Uiteraard kunnen jullie ook het complete spelregel reglement

teruglezen op de site van de KNHB.


Heb je verder vragen, laat het ons vooral weten. Veel succes en plezier!


Met sportieve groet,


Scheidsrechterscommissie

Arjen Bergevoet

Kevin Heerink

Derk van Heek    

 


Bijlage: Zaalhockey, hoe zit het ook alweer... .pdf
Nieuws
MEDEDELINGEN

Hockeykampen.nl van 15 t/m 17 augustus 2018
9-10-2017