Lidmaatschap
 
Vanaf de leeftijd van 5 jaar kan er bij MHC De Westerduiven worden gehockeyd. Op zaterdag is het een gezellige bedrijvigheid met mini's en junioren en niet te vergeten de ouders langs de lijn en alle vrijwilligers. De seniorenteams spelen hun wedstrijden op zondag. En dan zijn er ook nog diverse trimgroepen die niet in competitieverband spelen.

Inschrijfprocedure nieuwe leden:
Heb je (of heeft je kind) interesse om bij MHC De Westerduiven te komen hockeyen dan mag er drie keer vrijblijvend worden meegetraind. Mocht dit nodig zijn dan kan er gebruik worden gemaakt van een hockeystick van de vereniging.

Voor de veiligheid wordt wel geadviseerd scheenbeschermers en een bitje te dragen en natuurlijk sportschoenen die geschikt zijn voor kunstgras.

Wil je (proef-)lid worden dan kun je hierboven bij het tabblad "Lid Worden" het inschrijvingsformulier invullen door de stappen te doorlopen. Na inschrijving zul je bericht ontvangen bij welk team je welkom bent en ontvang je inloggegevens zodat je kunt inloggen in ons Ledeninformatiesysteem (LISA).
Daar vind je alle benodigde informatie over trainingstijden, wie is de trainer, wie is de coach en wanneer zijn er wedstrijden.

Jeugdleden die voor het eerst hockeyen, zullen in de regel niet direct al gaan meespelen in de competitie. In overleg met de trainers en de coach wordt bepaald wanneer het nieuwe jeugdlid in een team kan meespelen. Indien het niveau van het betrokken jeugdlid ver achterblijft bij de groep kan de trainingsperiode verlengd worden. Jeugdleden trainen één tot twee maal per week.

Het contributiereglement kunt u hier vinden: contributiereglement seizoen 2019-2020

 

Opzegging lidmaatschap.
Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk per e-mail of per post. Opzeggingen dienen vóór 1 juni van het verenigingsjaar binnen te zijn. Een opzegging die niet tijdig heeft plaatsgevonden, doet het lidmaatschap doorlopen tot het einde van het volgende verenigingsjaar.
In de schriftelijke opzegging dient de volledige naam en geboortedatum te worden vermeld.
  • Opzegging per e-mail aan: [email protected]
  • Opzegging per post aan: E. Jurriens, ledenadministratie, Dennenlaan 4 6921 XP Duiven
U ontvangt binnen drie weken een bevestiging.