terug naar vorige scherm
Uitnodiging voor de 2e Plogging evenement op 22 juni 2019
6-6-2019

Na het geweldige succes van afgelopen jaar, zal op zaterdag 22 juni a.s. de 2e editie plaatsvinden van het Plogging Evenement, georganiseerd door loopgroep FroS en Stichting GoClean de Liemers.

Wat is Ploggen? Tijdens het hardlopen zwerfafval opruimen. Ploggen is "overgewaaid” uit Zweden en een samenvoegsel van het Zweedse woord "Plocka up” (oprapen) en jogging.

 

Stoor jij je ook aan het vele zwerfafval in de natuur, dan is Ploggen echt iets voor jou! Plogging is goed voor het milieu maar ook voor je conditie. Iedereen kan meedoen, jong, oud en rolstoelgebonden. Naast de hardlooproutes hebben we tevens wandelroutes en routes voor rolstoelgebruikers. Er zijn 11 routes, variërend tussen de 1.8 en 10 kilometer. Voor elk wat wils. Deelnemers die inschrijven op de langere afstanden worden met auto’s vanuit het Horsterpark naar het vertrekpunt gebracht. De groepen bestaan uit max 8 personen en 1 begeleider. Wil je nou ook mee doen met je school of met je vrienden, of met je vereniging dan kan dat! Meld je aan via deze linkhttps://forms.gle/TjU3dTkkRwuYCPaj7en laat zien dat jij/jullie ook zwerfafval kanjers zijn!


We zijn jullie graag op 22 juni!

Met een opgeruimde groet,

GoClean

 

Peggy, Marloes & Joyce

 


www.gocleandeliemers.nl

www.zwerfafvalbrigades.nl

https://youtu.be/n_AsVa1JzE4

 

Avondvierdaagse Duiven

4 juni t/m 7 juni 2019

 

Ploggingrun Hosterpark Duiven

22 juni 2019Bijlage: Ploggen.JPG