Nieuwsbericht

Mededelingen

Heren 1 Kampioen 3e klasse 2018-2019

Nieuws afbeelding 3-6-2019 Zondag 2 juni

Heel veel toeschouwers waren afgereisd naar het Horsterpark om kampioenswedstrijd van Heren 1 tegen Zutphen H1 bij te wonen en het team van Trainer/Coach Martin Veldman en manager Marius Kamberg aan te moedigen.

De laatste weken werd de riante voorsprong in de competitie langzaam weggewerkt door nummer 2 op de ranglijst: Leeuwarden H1, waardoor deze wedstrijd beslissend werd voor het kampioenschap.
Heren 1 had genoeg aan een gelijkspel om Leeuwarden op de ranglijst voor te blijven en zo het seizoen als kampioen van de 3e klasse af te sluiten. De promotie naar de 2e klasse was reeds eerder veilig gesteld. Kampioen worden: dat is toch wat iedereen wil meemaken.

De eindstand van de wedstrijd tegen Zutphen werd bij rust bereikt, de opgelopen achterstand werd omgebogen naar een gelijkspel 2-2.
Het was nog wel even spannend in de tweede helft met kansen voor beide teams, maar er werd niet meer gescoord.

Proficiat en hulde voor het team Heren 1 met het behaalde kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse.