terug naar vorige scherm
Vacature coordinator Senioren
31-1-2018

Coördinator Senioren Teams

(m.i.v. seizoen 2018/2019)

 

De coördinator is verantwoordelijk voor de heren en dames senioren en de veteranen en veterinnen teams. Totaal bestaan die nu uit 3 heren, 2 dames, 2 veteranen en 2 Veterinnen teams. Leeftijd van de senioren is 18 jaar en ouder. Met jouw kennis en inzicht draag je bij aan ontwikkeling en uitstraling van de senioren dames/heren en Veterinnen/veteranen teams en aantrekkingskracht voor potentiële leden. De indoor zaalhockey (Blaashal) op ons terrein draagt daar zeker toe bij.

 

Wat verwachten we van je?

Je bent samen eerste aanspreekpunt voor leden en coaches uit deze teams.

Bij nieuwe aanmeldingen zorg jij voor een goede introductie binnen de club. Daarnaast ben je samen met andere leden TC verantwoordelijk voor de jaarlijkse indeling van de teams. Je zorgt voor een maandelijkse terugkoppeling tijdens de TC vergadering. Zo opereer je in het hart van de club.

 

Wat is je tijdsinvestering?

8 x per seizoen een TC vergadering van 2 uur, daarvoor bereid je zelf agenda punten voor. Zodra indelingschema’s gemaakt worden, ben je wat meer tijd kwijt. Dit doe je samen met de overige TC leden.

 

Welke kennis en ervaring is nodig?

•Je bent toegankelijk flexibel en stressbestendig.

•Kennis van hockey (pré).

 

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen en meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen Schijvens, TC coördinator (06-21495826 ) of per mail [email protected]