terug naar vorige scherm
Vacature Trainingscoördinator
31-1-2018

M.H.C. De Westerduiven is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor de volgende Technische Commissie functies:


Trainingscoördinatoren m/v (2x)
(per direct)

De trainingscoördinator is verantwoordelijk voor de organisatorische aspecten van de trainingen in nauwe samenwerking met de trainers, Technische Commissie (TC) en het bestuurslid Techniek.

Met jouw kennis en inzicht draag je bij aan de ontwikkeling en uitstraling van alle teams en aantrekkingskracht voor potentiële leden. De indoor zaalhockey (Blaashal) op eigen terrein draagt daar zeker toe bij.


Wat verwachten we van je?

Als trainingscoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor trainers. Je begeleidt de trainers gedurende het seizoen. Je verzorgt de communicatie richting de trainers. Je stelt het nieuw trainingsschema op en organiseert het opleiden van de trainers. Je hoeft zelf dus geen opleiding te geven. Je draagt zorg voor het werven en selecteren van nieuwe trainers. Je zorgt voor een maandelijkse terugkoppeling tijdens de TC vergadering.


Wat is je tijdsinvestering?

8 x per seizoen een TC vergadering van 2 uur, daarvoor bereid je zelf agendapunten voor. Als de indelingsschema’s gemaakt worden, ben je even wat meer tijd kwijt. Daarbij kun je natuurlijk een beroep doen op overige TC leden.


Welke kennis en ervaring is nodig?

• Je kunt goed communiceren, organiseren en plannen.
• Je bent toegankelijk, flexibel en stressbestendig.
• Kennis en ervaring van ontwikkelingen ten aanzien van hockey zijn natuurlijk een pre, maar niet per se noodzakelijk.

NB. Doordat je de taken kunt verdelen met de andere trainingscoördinator, is het niet nodig dat beide coördinatoren kennis van hockey hebben.


Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen en meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henk Rauw (0683384631) interim trainingcoördinator of per mail via [email protected]