Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Mededelingen

C/D-feest ‘Glow in the dark’

Nieuws afbeelding 3-2-2015

Hallo (ouders van) C/D-jeugdleden,


Je hebt het waarschijnlijk al wel gehoord of gelezen:
binnenkort organiseren wij een C/D-feest. Dit C/D-feest zal het eerste C/D-feest binnen Westerduiven zijn. Na de vele succesvolle A/B-feesten, is het tijd voor een C/D-feest. Wij hopen dat ook dit feest een groot succes zal worden!


Het thema voor dit C/D-feest is ‘Glow in the dark’. Het is leuk als iedereen iets origineels bedenkt, wat met dit thema te maken heeft. Denk daarbij aan: glowsticks of neonverf.


Het C/D-feest is toegankelijk voor alle C/D-jeugdleden van Westerduiven van seizoen 2014/2015. Maar let op: elk lid mag ook 2 introducees meenemen, dat houdt in dat je iemand mee mag nemen die niet (bij westerduiven) hockeyt. Wil je graag je vrienden/ vriendinnen/ buurjongen/ buurmeisje/ neefje/ nichtje meenemen? Dan kan dat, iedereen is welkom! 

Wanneer je graag introducees mee wilt nemen moet je dat aangeven op het aanmeldformulier.


Het ‘Glow in the dark’ feest zal plaatsvinden op zaterdag 7 maart vanaf 19.00u tot 23.00u. Bij dit feest hebben wij een professionele DJ ingehuurd, het wordt dus een echt knalfeest. De locatie van het feest, het clubhuis van MHC De Westerduiven, zal ook geheel in het teken staan van dit feest.


Speel jij in de C/D-jeugd en wil je graag naar dit feest komen? Meld je dan aan via deze link. Vergeet niet om ook je introducees op te geven!


In het kort:
Wat: C/D-feest ‘Glow in the dark’
Wie: Alle C/D-jeugdleden + hun introducees
Wanneer: zaterdag 7 maart van 19.00 tot 23.00
Waar: Clubhuis MHC De Westerduiven.


We hopen er weer een leuk feest van te maken, dat voor herhaling vatbaar zal zijn!


Groetjes,

De JeugdraadReacties

Liesbeth Wigman - Zieleman

4-2-2015 @ 13:30:44 |Goed geregeld jeugdraad !! Gaat vast een leuk feest worden.

Julian Sneller

13-2-2015 @ 21:35:55 |De MC1 vindt het een super initiatief en zal waarschijnlijk compleet aanwezig zijn om mee te feesten!!!

Reageer op het nieuws