Nieuwsbericht
westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Mededelingen

Zaaltraining - update

Nieuws afbeelding 3-12-2021 Na het politieke coronadebat van afgelopen woensdag is vooralsnog besloten dat de Corona maatregelen voor de amateur sport gehandhaafd blijven. Dat betekent dat tot en met zaterdag 18 december tussen 17.00 uur en 5.00 uur de vereniging nog steeds op slot moet.

4 - 5 dec.:
Gelukkig hebben we voor aankomend weekend (4 & 5 dec) een trainingstijd voor veel teams in kunnen plannen. We begrijpen dat dit niet voor iedereen haalbaar is, maar realiseer je dat dit op dit moment de enige mogelijkheid is om de teams een zaaltraining te bieden ter voorbereiding op het zaalhockeyseizoen.

Jongste Jeugd & D-teams:
Aankomende week hebben alleen de Jongste Jeugd en D-teams voor 17.00 uur training. Voor deze groep is het haalbaar om voor 17.00 uur te sporten.

11 - 12 dec.:
Volgend weekend 11 & 12 dec, is de AirDome het gehele weekend volgepland met competitie wedstrijden. De betekent dat de overige teams nauwelijks mogelijkheden hebben om te trainen.
Mocht een team toch ergens een mogelijkheid hebben (dus tussen 5.00 -17.00 uur willen trainen), regel/ vraag de vaste trainer, en meld je aan via [email protected], wij zullen dan contact opnemen met de Stichting Binnensportaccommodatie Horsterpark en de mogelijkheid bekijken/ overleggen.

Hoe we na 18 december de trainingen gaan indelen, is afhankelijk van de Corona maatregelen die op de persconferentie van 14 december bekend worden gemaakt.