Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Mededelingen

Grote Clubactie van start vanaf zaterdag 18 september!

Nieuws afbeelding 17-9-2021
Wij doen met MHC de Westerduiven weer mee aan de Grote Clubactie. Zaterdag 18 september zal deze van start gaan.

Voor meer informatie kijk ook eens op: https://www.clubactie.nl.

De Grote Clubactie is ieder jaar weer een succes. 80% van de opbrengst gaat direct naar de club! Met het geld dat de club verdient, kunnen we afhankelijk van de opbrengst extra trainingsmateriaal aanschaffen of voor de seizoensafsluiting gebruiken.

De club verdient? Dan jij ook!
Zoals we nu al een paar jaar gewend zijn: niet alleen de club verdient aan de Grote Club Actie, ook de jeugdige verkoper verdient. Wanneer je namelijk meer dan 10 loten verkoopt, ga jij ook geld verdienen! Je kunt kiezen uit tegoedbonnen van Hema, Bol.com of Intersport Megastore Four Seasons.

Hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient.
Vorig jaar verkocht de "Topscoorder" zoveel loten voor de club dat hij/ zij naast zijn/ haar verdiende tegoedbonnen zelfs een prachtige hockeystick mocht uitkiezen bij Intersport Megastore Four Seasons.

Iedereen mag loten verkopen!
Iedereen mag loten verkopen. Jongste jeugdleden van de hockeyschool en de teams in de F, E, D en C ontvangen z.s.m. de lotenboekjes voor de verkoop.

Loten zijn ook Online te verkopen!
Verkoop is ook heel makkelijk online te doen. Het is niet nodig om langs de deur te gaan. Je deelt je persoonlijke QR code van je boekje via Whatsapp & Social Media of verwijst ze naar onze site via onderstaande link.

De actiepagina van de Westerduiven is te bereiken via https://lot.clubactie.nl/lot/mhc-de-westerduiven/403053 of onderstaande QR code.

QR code Westerduiven

Zit jij in een ander team en wil je ook een tegoedbon verdienen?
Dat mag! Achter de bar bewaren we extra boekjes.

Bij vragen kun je mailen naar [email protected]

Met sportieve groet,

Ingrid Hendriksen, Emiel Cellamare & Natalie Willemsen
[email protected]