Nieuwsbericht
westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Belangrijk

Inleveren Grote Club Actie boekjes tot 26 november

Nieuws afbeelding 19-11-2020

Beste clubkanjers!

Vanaf het moment dat het mogelijk was zijn een flink aantal van jullie loten gaan verkopen in de Grote Club Actie. Deze week ronden we de verkoop van de loten af en dus is het nu de tijd om de bonnenboekjes in te leveren. Dit kan tot 26 november.

Heb jij al je loten online verkocht? MOOI! We hebben al veel verkopen online voorbij zien kopen. Heb jij de loten via het boekje verkocht, dan kun je deze week je boekje inleveren. NIET VERGETEN…. Want als de boekjes niet ingeleverd zijn kunnen de mensen die ze gekocht hebben geen prijzen winnen en ontvangt de club (en jij ) geen mooie vergoeding.

Hoe lever je de bonnenboekjes in?

In de kleedkamer vier op de club zal de komende week de doos staan waar je je bonnenboekje in kunt leveren. Maar je mag ze ook bij Ingrid in Duiven of Inge in Westervoort door de bus gooien.

Ben je het inleverformulier kwijt? Schrijf dan de gewenste in ieder geval ook de gewenste cadeaubon op het boekje. Komt altijd goed! Want wie meer dan 10 loten verkocht ontvangt een cadeaubon.

We gaan vanaf volgende week de loten in het systeem voeren. We houden jullie op de hoogte! Bij vragen kun je altijd even bellen.

 

Met sportieve groet,

Inge van de Weem (06 24 58 7990), Heilweg 36, Westervoort
en Ingrid Hendriksen (06- 23 35 51 67), Cannenbuchallee 12, Duiven