Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Bestuursmededeling

Overlijden Roel Rosbag

Nieuws afbeelding 11-6-2020

Vandaag ontvingen we het verdrietige bericht van het overlijden van Roel Rosbag, de 1e voorzitter en mede-oprichter van MHC De Westerduiven.

In 1985 ontstonden de eerste initiatieven die op 4 maart 1991 leidden tot de oprichting van MHC De Westerduiven. De vereniging telde toen 36 leden en had geen accommodatie. Samen met zijn mede-bestuurders is Roel erin geslaagd de vereniging met eigen accommodatie op te bouwen op de huidige plek in het Horsterpark.

Ondanks dat de begin jaren van onze vereniging niet zonder slag of stoot verliepen, wist Roel dankzij zijn achtergrond als gemeenteraadslid en als deskundig lobbyist altijd weer de neuzen de goede kant op te krijgen. Dit kwam het voortbestaan van de vereniging zeker ten goede.

In 1998 heeft Roel, na dertien jaar betrokkenheid bij de club, de voorzittershamer overgedragen aan zijn opvolger. Deze voorzittershamer was overigens een eigen ontwerp hockeystickje. Een aantal hoogtepunten van Roel’s voorzitterschap waren de officiële opening van het clubhuis en de ingebruikname van veld 1 op 21 juni 1998.

In de jaren daarna was Roel altijd een trouw bezoeker van de Ledenvergaderingen en de bijzondere evenementen. Zijn naam staat vereeuwigd op de plaquette op het vernieuwde clubhuis als oprichter van de vereniging.


Als vereniging zijn we hem veel verschuldigd.

We wensen zijn vrouw, kinderen en familie veel sterkte.

Bestuur MHC De Westerduiven

Contact

Adres
Westsingel 33
6921 RX Duiven
0316-266184

Postadres
Westsingel 33
6921 RX DuivenHockeyNL