Informatie over Westerduiven
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 
Accommodatie (1) 
Bar/evenementen (1) 
Lidmaatschap (2) 
LISA/EMMA (20) 
Scheidsrechter (6) 
Sponsor (2) 

 

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]LISA/EMMA 
BAS - Bar Administratie Systeem 
 

Systeem dat de (ouders van) leden inzicht geeft in het actuele barschema en in de gelegenheid stelt om zichzelf in te plannen in het barschema.

 
EMMA - Elektronisch Mail MAgazine 
 

Online systeem voor onze leden en vrijwilligers, waarin ze toegang hebben tot hun teamgegevens, persoonlijke instellingen, profielen, voorkeuren etc. EMMA is direct gekoppeld met de ledenadministratie.

 
Hoe kan ik als vrijwilliger toegang krijgen tot EMMA? 
 

Als je geen lid bent van De Westerduiven, maar wel een actieve rol vervult en daarom toegang wilt hebben tot het besloten gedeelte van de website (EMMA), bijvoorbeeld omdat je wordt ingedeeld als scheidsrechter, Commissaris van de Dag of voor de bardiensten, dan moet je als vrijwilliger worden opgenomen in de administratie van LISA.
Stuur een mail naar [email protected] vermeld daarin in ieder geval je naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer/mobiele nummer. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bericht retour met daarin je lidnummer en je wachtwoord, waarmee je kunt inloggen op LISA.

 
Hoe kan ik het teamrijden organiseren? 
 

In het EMMA-menu staat de knop locator. Hier kun je zien waar de medeleden bij jou in de buurt wonen. Om hun namen en adres te zien moeten ze bij de instellingen de locator op JA hebben gezet.

 

 
Hoe kan ik meerdere e-mailadressen invoeren? 
 
Wil je dat de informatie die per mail aan jou gestuurd wordt, naar meer dan twee e-mailadressen verstuurd wordt, dan kan dat. Dat gaat als volgt:
  1. Bij optie 1 doe je het e-mailnummer waar het meeste gebruik van wordt gemaakt.
  2. Bij optie 2 kunnen meerdere e-mailadressen worden ingetypt met een ";" tussen de mailadressen.
 
Hoe kan ik mijn profiel openbaar maken? 
 

Als je het leuk vindt dat andere leden weten hoe je er uit ziet of je wilt wat over je zelf vertellen, dan kun je het profiel openbaar maken voor de ingelogde leden. Dan moet je op Ja klikken en vervolgens op OK bij vraag 1 en 3. Als je 2 op Ja hebt staan, krijg je een email als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet je natuurlijk wel je e-mailadres hebben ingevuld.

 
Hoe kan ik mijn voorkeuren voor het ‘fluiten’ kenbaar maken? 
 

Wil je jouw voorkeuren laten wijzigen, stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin je nieuwe voorkeuren. Als de voorkeuren zijn doorgevoerd zijn ze zichtbaar in het EMMA-menu onder scheidsrechter.

 
Hoe kom ik aan het e-mailadres van...?  
 

Als je de achternaam weet, dan kun je, wanneer je als lid bent ingelogd, in het linkermenu bij 'zoek' de achternaam invullen en dan krijg je de gevraagde gegevens. Voor elftalcaptains bij de senioren: je kunt ook via overige teams diegenen vinden die in dat team zitten, daar de aanvoerder zien en dan via het zoekmenu zijn/haar gegevens vinden. 

 
Hoe verwijder ik commentaar bij mijn profiel?  
 

Als eigenaar van een profiel kan je commentaar verwijderen door op het rode rondje naast de naam van degene die het commentaar heeft geleverd te klikken.

 
Hoe zet ik mijn verslag op de site?  
 

Ga naar de site en log in met je lidnummer en wachtwoord. Ga naar teaminformatie, dan onder aan de pagina naar uitslagen. Je ziet dan de datum en wedstrijd waarvan je een verslag wilt maken of wijzigen, klik op INVOER. Nu kun je in dit scherm je verslag invoeren. Als je klaar bent klik je op VERWERKEN en je verslag staat op de website.

 
Ik heb zo'n moeilijk wachtwoord gekregen. Kan ik dat veranderen?  
 

JA, je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je met je lidnummer en het door EMMA gegeven wachtwoord bent ingelogd. Op je persoonlijke scherm klik je in de linkerkolom bij het menu op 'Instellingen'. Daar kun je je wachtwoord wijzigen. Zorg er voor dat je ook je emailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je  bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op 'hier' klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het mailadres wat je hebt opgegeven.

 
Ik wil graag mijn verjaardag openbaar maken, maar mijn geboortedatum staat niet in mijn profiel/klopt niet. Kan ik dat zelf veranderen?  
 
Neen, dat kan niet. Je kunt alleen je e-mailadres(sen), wachtwoord en mobiele nummers wijzigen. Bij het overzetten van gegevens van de oude ledenadministratie naar het nieuwe, zijn sommige data precies verkeerd om in het systeem geplaatst. Dus opeens is iemand op 5 juni jarig, in plaats van op 6 mei, of door de vele wisselingen in het beheer van het ledenbestand in de laatste jaren is deze gewoon nooit correct vermeld geweest.
Geef svp dit door met een mail aan [email protected], dan wordt dit gewijzigd.
 
Kan ik zelf een fotoalbum aan de fotogalerij toevoegen? 
 
Nee dat kan niet.
Als je een fotoalbum hebt, verklein dan de foto's naar ong. 800 pixels en stuur ze op naar [email protected] Zet er wel even bij hoe het album moet heten.
 
LARS - Leden ARbitrage Systeem 
 

Hiermee worden alle scheidsrechtersplanningen gemaakt en kunnen leden en vrijwilligers die scheidsrechter zijn zich ook zelf indelen voor hun fluitbeurt.

 
LISA - Leden Informatie Systeem 
 

Online systeem waar alle informatie van-en-voor onze leden wordt beheerd. Toegankelijk voor leden van de organisatie.

 
Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?  
 
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, dan kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken, kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens in te zien bij "wedstrijdschema overige teams".
Als er ook mails die voor jou (team/categorie) bestemd zijn, naar een ander email-adres moeten, dan kun je dit bij je instellingen (Gegevens wijzigen) bij Emailadres 2 invullen (zie ook hieronder voor meerdere emailadressen)

Zijn je ouders géén lid, dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien. Om mail te ontvangen verder als volgt handelen:

Bij de instellingen zet je bij "Emailadres 1" je eigen emailadres, of het mailadres waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Hier bij voorkeur slechts 1 adres en niet meer dan 2.

Bij "Emailadres 2" kun je meerdere emailadressen neerzetten met een " ;" er tussen, dus bijvoorbeeld [email protected] bij Emailadres 1 en  [email protected]; [email protected] bij Emailadres 2 invullen.

 
Mijn profiel, hoe werkt dat?  
 

Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien, is het wel zo leuk als je wat over je zelf vertelt.   

Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij instellingen  op Ja bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar Nee.   

Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast.
 
Waar vind ik alle informatie over de scheidsrechters? 
 

Als je scheidsrechter bent, zie je in het EMMA-menu de knop scheidsrechter. Het is een overzicht van alle scheidsrechters, met telefoonnummers, mobiele nummers en e-mailadressen, zodat je makkelijk onderling kunt ruilen. Ook staan de voorkeuren (zaterdagmorgen/zaterdagmiddag/zondag) aangegeven.

 
Wachtwoord vergeten / kwijt?  
 

Werkt je wachtwoord niet of ben je het vergeten?  Dan kun je op deze pagina het wachtwoord opnieuw laten toesturen naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Geef hierbij naast je e-mailadres ook het lidnummer op.

 
Wat vind ik mijn profiel? 
 
Na het inloggen vind je onder EMMA de knop "PROFIEL".
Je ziet hier de gegevens die over jou in het menu staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected].
Emailadressen en mobiele nummers kunnen zelf gewijzigd worden bij INSTELLINGEN.
Bij "PROFIEL" kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen. Het profiel moet ten minste 10 tekens bevatten (alleen een smiley van 2 of 3 tekens is dus niet voldoende)