DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 

Zaalhockey - spelregels

Mededelingen Nieuws afbeelding

2-12Het is handig om je geheugen voorafgaand aan de start van het zaalhockeyseizoen op te frissen door de spelregels weer even door te nemen. Interessant zijn de door de KNHB gemaakte korte fimpjes met spelsituatie. Bekijk de afspeellijst met video’s over spelregels en spelsituaties in het zaalhockey. De Commissie Spelregels van de kNHB heeft briefingsvideo’s voor scheidsrechters gemaakt. 

Lees verder

Zaalhockey (1)

Mededelingen Nieuws afbeelding

30-11 De maatregelen hebben grote gevolgen voor het zaalhockey. We hebben besloten dat we alles op alles zetten om het zaalhockey door te laten gaan en de AirDome proberen zoveel mogelijk te benutten. We volgen hierin de lijn van de KNHB. Dat vergt niet alleen veel extra inzet van degenen die het organiseren maar ook van alle leden.
Zaalwedstrijden: De KNHB is bezig om het wedstrijdschema w

Lees verder

Zaalhockey (2)

Mededelingen Nieuws afbeelding

30-11Binnenschoenen zijn verplicht, denk er wel aan dat de schoenen geen donkere zolen mogen hebben/ donkere strepen op de vloer mogen maken.
Let op: Trek de binnenschoenen pas in de AirDome aan. Op het zwarte vloergedeelte is ruimte voor het omkleden.

Daarnaast wordt aangeraden om te trainen met een zaalhockeystick. Deze is dunner, lichter en zorgt voor meer controle met

Lees verder

Zaaltraining - update

Mededelingen Nieuws afbeelding

3-12 Na het politieke coronadebat van afgelopen woensdag is vooralsnog besloten dat de Corona maatregelen voor de amateur sport gehandhaafd blijven. Dat betekent dat tot en met zaterdag 18 december tussen 17.00 uur en 5.00 uur de vereniging nog steeds op slot moet.
4 - 5 dec.:
Gelukki

Lees verder

Contributie

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

6-10De laatste tijd ontvangen we veel vragen met betrekking tot het lidmaatschap en contributie. Om misverstanden te voorkomen plaatsen we hierbij de thans geldende contributieregeling. Zie de bijlage.
Bestuur MHC De Westerduiven

Lees verder

Het Coronatoegangsbewijs op M.H.C. De Westerduiven

Bestuursmededeling Nieuws afbeelding

24-9 Beste (ouders van) leden en bezoekers,
Vanaf 25 september 2021 is het clubhuis (hal, kleedkamers, wc's) en buitenterras vrij toegankelijk, dus zonder coronatoegangsbewijs (CTB, ofwel een QR-code via Corona Check-app). Dat geldt ook voor afhalen aan de bar van koffie, thee, andere

Lees verder

H1

H1 - HC Ares
Datum zondag 13-3 Spelen n.n.b.

D1

D1 - HC Eelde
Datum zondag 13-3 Spelen n.n.b.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Adres
Westsingel 33
6921 RX Duiven
0316-266184
KVK 40124461

Postadres
Westsingel 33
6921 RX Duiven