Nieuwsbericht
westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Mededelingen

Word jij de nieuwe Shootoutkampioen van Westerduiven

Nieuws afbeelding 4-4-2015
Zondag 26 april vanaf 14.00 uur (na de wedstrijd van Dames 1) organiseren wij de Westerduiven Shootout Clubkampioenschappen.
 
Tijdens deze competitie  maken we uit wie de beste Shootout nemer en stopper van  MHC de Westerduiven zijn en wie mag deelnemen aan de disctrictskampioenschappen van de Interpolis NK Shootoutcompetitie in Hattem.
 
Doe ook mee en geef je voor 20 april op via het aanmeldformulier (http://bit.ly/wd-shootout).
 
In deze e-mail vind je meer informatie over het club-, district- en landelijke kampioenschap.
 
Hoe werkt het?
Tijdens de clubkampioenschappen nemen alle jongens en meisjes een aantal series shootouts de keepers en keepsters proberen die te stoppen. De speler en speelster die de meeste shootouts scoren en de keeper en keepster die de meeste shootouts stoppen zijn de nieuwe Clubkampioenen. 
 
De beste twee spelers en speelster mogen, samen met de beste keeper en keepster  meedoen aan het districtskampioenschap op 17 mei in Hattem. De winnaars van het distrcitskampioenschap gaan door naar de landelijke finaledag op 13 juni in Amsterdam.
 
Wie mogen er mee doen?
Deze competitie is bedoeld voor spelers en keepers (jongens en meisjes) tot en met 16 jaar. Zit jij in de D, C, B of A (en ben je op 13 juni nog GEEN 17 jaar), geef je dan op voor de clubkampioenschappen op zondag  26 april. We maken dan onderling uit wie de beste zijn.
 
Wanneer vinden alle kampioenschappen plaats?
Clubkampioenschappen:            zondag  26 april vanaf 14:00 uur
Districtskampioenschappen:     17 mei in Hattem bij Hattemse M.H.C.
Nationale kampioenschappen:  13 juni  in Amsterdam  bij Amsterdamsche Hockey & Bandy Club.
 
Het is dit jaar niet verplicht dat de spelers die zich opgeven voor de clubkampioenschappen ook 17 mei deelnemen aan de districtskampioenschappen in Hattem. Mocht de winnaar niet naar Hattem willen, dan gaat de eerst volgende die wel naar Hattem wil om daar de naam van onze club hoog te houden. Als je aangeeft dat je wel naar Hattem (en eventueel Amsterdam) wilt, verwachten we ook dat je gaat als je wint.
 
Op de districtskampioenschappen strijden alle clubkampioenen om de districtsbekers en een plaatsje voor de finaledag.  Alle deelnemers in Hattem krijgen het speciale Interpolis NK Shoot Out 2014 T-shirt.
 
Nationale kampioenschappen:  De finaledag is op zaterdag 13 juni 2015 op het complex van de Amsterdamse Hockey & Bandy Club. Daar wordt gestreden om de titels en de prijzen.    
 
Dus wil je mee doen?

Geef je voor 20 april op via het aanmeldformulier aanmeldformulier (http://bit.ly/wd-shootout)
en dan zien we je 26 april!



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws